Autoruiten blinderen 

Of u nu om estetische redenen dan wel voor het comfort kiest, om autoruiten te blinderen in Wetteren biedt Autoglas Wetteren altijd een oplossing op maat aan.Op professionele wijze wordt zonnewerende folie op de binnenzijde van uw autoruiten aangeplakt. 

Autoglas Wetteren geeft professioneel advies bij de keuze van de folie. Achterruiten tinten we steeds in één stuk, wat zorgt voor een perfect resultaat. De folies zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. De lichtdoorlatendheid varieert van zeer licht (25%) tot volledig donker (90%).

Voordelen

  • Vermindering fel licht: verhoogt rijplezier en is veiliger
  • Tegenhouden UV-licht: voorkomt verkleuren van interieur
  • Minder hitte: minder warmte, airco minder en dus minder verbruik
  • Mooie uitstraling voor uw wagen: gepersonaliseerd naar jouw keuze
  • Bescherming eigendommen: folie houdt glas bijeen en vermindert risico op diefstal en vandalisme

Voor een optimale plaatsing vragen we u om uw wagen netjes en met een lege kofferbak aan te leveren. Alle blinderingswerken worden uiteraard uitgevoerd met bescherming van uw deurpanelen en interieur. U krijgt uw voertuig in de staat terug zoals u hem afleverde.

Contact 

Geblindeerde ruiten zorgen voor meer rijplezier en verhogen het rijcomfort. Bovendien biedt het estetisch een meerwaarde en verhoogt het ook de veiligheid.Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte mag u te allen tijde contact opnemen.