Nieuwe autoruiten bij Autoglas Wetteren

Een barst in de voorruit of zijruiten, glasbreuk na een ongeval of diefstal, … Iedereen wordt er tijdens zijn leven mee geconfronteerd. Het enige wat u hoeft te doen, is een afspraak maken en langskomen. Autoglas Wetteren zorgt voor de plaatsing van nieuwe autoruiten in Wetteren

Onze ervaren monteurs bekijken uw probleem en herstellen een sterretje vakkundig. Indien de ruit moet vervangen worden, plaatsen we een vervangruit speciaal op maat voor uw voertuig, zo blijft de garantie van uw voertuig geldig.Dezelfde dag nog kan u u wagen opnieuw ophalen en zonder zorgen uw weg verderzetten. 

Gratis vervangwagen 

Indien uw wagen zo zwaar beschadigd is dat u zich niet meer kan verplaatsen, heeft Autoglas Wetteren een unieke mobiele service. We vervangen uw autoruit bij u thuis.Bovendien zijn alle herstellingen volledig gratis, inclusief gratis vervangwagen. Op voorwaarde datu verzekerd bent voor glasbreuk. 

Contact

Blijf niet bij de pakken zitten en maak een afspraak voor het plaatsen van een nieuwe autoruit in Wetteren.Daarbij komen zowel personen-, bestel- als vrachtwagens in aanmerking en maken we geen onderscheid tussen merken. Neem uw telefoon of stuur een e-mail.