Laat uw autoglas vervangen bij het gelijknamige Autoglas Wetteren

Wanneer de voor- of zijruit van uw voertuig zodanig is beschadigd dat het onvervantwoord is om nog te rijden, dan is de nood hoog voor het vervangen van het autoglas in Wetteren. Als u zich niet kan verplaatsen, komt Autoglas Wetteren naar u toe zonder dat daar een meerkost bij komt kijken.

Voor het vervangen van een voorruit moet u hooguit minstens twee uur uw voertuig missen. De tijdspanne voor een zijruit varieert voor de ervaren mensen van Autoglas Wetteren tussen dertig minuten en drie uur.

Mobiele service 

Autoglas Wetteren is dé pionier op het vlak van mobiele service. Als een van de eerste installateurs specialiseerde het zich in het plaatsen van autoruiten bij uw thuis.Daarvoor wordt geen extra kost aangerekend als u zich in de buurt van Gent en Aalst bevindt.

Contact 

Vier goed uitgeruste mobiele teams komen indien nodig bij uw thuis de herstelling uitvoeren. Net als in de garage zelf wordt de ruit vervangen tegen dezelfde gekende service en waarborgen. Maak een afspraak om uw eigen veiligheid te waarborgen en laat vandaag nog uw autoglas vervangen in Wetteren.