Laat kleine glasschade herstellen door Autoglas Wetteren 

Een kiezelsteentje tegen de ruit tijdens het rijden en bijgevolg een sterretje. Het is dagelijkse kost en zo snel gebeurd. Een sterretje in de voorruit van de wagen kan ernstige gevolgen hebben. Als u met glasbreuk in Wetteren te kampen krijgt, is Autoglas Wetteren uw redder van dienst.

Wacht niet met het laten herstellen van een sterretje, hoe klein ook.Bovendien doet airconditioning en verwarming geen goed. De ruit zal steeds verder scheuren en uiteindelijk barsten. Wanneer u met de wagen naar de autokeuring moet, kan een sterretje in het gezichtsveld ervoor zorgen dat uw wagen wordt afgekeurd. 

Schade ter grootte tot 2 cm kan hersteld worden; hoe sneller, hoe beter het eindresultaat (bij voorkeur binnen de week). Na +/- 45 minuten rijdt u buiten met een autoruit die terug zijn oorspronkelijke sterkte heeft. Opgelet : een herstelling is

Nooit volledig onzichtbaar. We gebruiken hoogtechnologische harsen : gegarandeerd een goede hechting, géén verkleuring op termijn en ecologisch verantwoord.

Tip: laat uw voorruit zo snel mogelijk herstellen

Hoe sneller de herstelling uitgevoerd kan worden, hoe beter het resultaat.

Contact 

Zonder problemen kunnen we elk sterretje herstellen. Door onze ervaring zijn we in staat sterretjes tot de grote van een twee euro-stuk perfect te repareren. Voor glasbreuk in de regio Gent-Aalst kan u niet beter dan bij Autoglas Wetteren zitten.